Sleepwear Online maakt gebruik van cookies. ik accepteer cookies
Gratis verzending vanaf € 50,-

Spaaractie

Bij iedere eerste bestelling in de webshop van Underwear-Online.com, Legwear-Online.com, Sleepwear-Online.com en Swimwear-Online.com spaar je automatisch mee voor de spaaractie.

Bij iedere aankoop van minimaal 35,00 euro of een veelvoud daarvan bij Underwear-Online.com, Legwear-Online.com, Sleepwear-Online.com en Swimwear-Online.com ontvang je een spaarpunt ter waarde van 2,00 euro. Voorbeeld: Bij een aankoop van min. 70,00 euro ontvang je 2 spaarpunten. Als je bij iedere bestelling die je plaatst hetzelfde email adres gebruikt, houden wij precies bij hoeveel spaarpunten je hebt gespaard. 

Als je 10 spaarpunten gespaard hebt, heb je recht op een korting van 20,00 euro op je volgende aankoop boven de 50,00 euro. Deze eenmalige korting is niet mogelijk i.c.m. andere kortingsacties en op reeds afgeprijsde- en actieartikelen en niet inwisselbaar voor contanten.

Je ontvangt een e-mail met een eenmalige kortingscode zodra je 10 punten hebt gespaard. Deze kortingscode kun je verzilveren door deze in te typen in de button 'kortingscode' bij de winkelwagen. De eenmalige korting wordt dan automatisch ingehouden op je bestelling.

Mocht je geen e-mail hebben ontvangen of er is iets fout gegaan, laat het ons dan weten.