Sleepwear Online maakt gebruik van cookies. ik accepteer cookies

Spaaractie

Bij iedere eerste bestelling in de webshop van Underwear-Online.com, Legwear-Online.com, Sleepwear-Online.com en Swimwear-Online.com spaar je automatisch mee voor de spaaractie.

Bij iedere aankoop van min. 35,00 euro of een veelvoud daarvan bij Underwear-Online.com, Legwear-Online.com, Sleepwear-Online.com en Swimwear-Online.com ontvang je een spaarpunt ter waarde van 2,00 euro. Voorbeeld: Bij een aankoop van min. 70,00 euro ontvang je 2 spaarpunten.Als je bij iedere bestelling die je plaatst het zelfde email adres gebruikt houden wij precies bij hoeveel spaarpunten je hebt gespaard. 

Als je 10 spaarpunten gespaard hebt, heb je recht op een korting van 20,00 euro op je volgende aankoop boven de 50,00 euro. Deze eenmalige korting is niet mogelijk i.c.m. andere kortingsacties en op reeds afgeprijsde- en actieartikelen en niet inwisselbaar voor contanten.

Je ontvangt een e-mail met uw eenmalige kortingscode zodra je de 10 punten die je hebt gespaard bij de eerst volgende keer dat je terug komt bij Underwear-Online.com, Legwear-Online.com, Sleepwear-Online.com en Swimwear-Online.com om te winkelen en je besteedt 50,00 euro of meer. Deze kortingscode kun je verzilveren, door deze in te typen in de button kortingscode bij de winkelwagen. De eenmalige korting wordt dan automatisch ingehouden op je bestelling.

Mocht je niet automatisch een e-mail hebben ontvangen of er iets fout gegaan naar jouw mening laat het ons dan weten.